We're loading the markers, please wait a few seconds…

Bedrijfsverzamelgebouw Mill

Ontwikkeling bedrijfsverzamelgebouw.

Op het bedrijventerrein ‘t Spoor in Mill is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, met daarin 25 multifunctionele bedrijfsruimten. De ruimten zijn afgestemd op het moderne midden- en kleinbedrijf en zijn ook uitermate geschikt voor ZZP bedrijven. Multifunctionele ruimtes voor een flexibele indeling, moderne en eigentijdse uitstraling en de buitenzijde is afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. Daarmee is het bedrijfspand een visitekaartje voor uw bedrijf!

Ligging

Het bedrijventerrein t’ Spoor is gelegen op het voormalige “Van Hout” terrein te Mill. Het terrein wordt vandaag de dag gekenmerkt door de 60 meter hoge oude “Van Hout” fabrieksschoorsteen. Dit markerende bouwwerk herinnert aan de vroegere industrie die op deze locatie gevestigd was en dat Mill in de regio op de kaart heeft gezet.

Mill is van oudsher een ondernemende kern. Huidige jonge ondernemingen als “Fitland” en “ViaSana” hebben vandaag de dag een grote rol in de werkgelegenheid en dragen, samen met andere ondernemingen, bij aan een prima ondernemersklimaat.

De bereikbaarheid van het industrieterrein is ook goed te noemen. Hoofdwegen als de N602 richting Boxmeer en de N264 richting Uden/Gennep, die op hun beurt weer aansluiten op de Rijkswegen A73 en de A50

Daarnaast beschikt Mill over een volwaardig voorzieningenniveau met een sportzaal, een bibliotheek en een verzorgings- en verpleeghuis. Mill is een aantrekkelijk dorp voor haar bewoners, maar heeft ook een beperkte regionale functie.

Koop of huur

“Bedrijfsverzamelgebouw MILL” bestaat uit bedrijfsruimten tussen de 136m² en 416m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De bedrijfsruimten zijn geschikt voor meerdere branches. Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

De afzonderlijke bedrijfsruimten zijn verkocht aan ondernemers. Dat kunnen ook beleggers zijn uit het brede relatienetwerk van Peters Projectontwikkeling Schaijk bv. Daardoor behoort huren eveneens tot de mogelijkheden en is de keus dus geheel aan de ondernemer.

Het is ook mogelijk, indien de wens bestaat om een grotere bedrijfsruimte te kopen of huren, meerdere ruimten aan elkaar te koppelen.

Aanvullende informatie

  • Naam: Bedrijfsverzamelgebouw Mill
  • Adres: 1e industrieweg
  • Plaats: Mill
  • Projectstatus: Te koop, Te huur
  • Uitvoering: 2012
  • Makelaar: Bernheze Makelaars
  • Architect: Aartsen en Partners Eindhoven
Show Street View

Projectontwikkeling bedrijfshuisvesting

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering