We're loading the markers, please wait a few seconds…

Villa Juliana, Berghem

ONTWIKKELING VILLA JULIANA - BERGHEM

De unieke combinatie van de charmes van vroeger en de eisen van de 21e eeuw, dat is wat deze villa’s uniek maakt. Het prachtige gebouw is gerealiseerd aan de Julianastraat, gelegen aan de rand van het mooie dorp Berghem.

BUITENGEWOON

De voormalige stomerij aan de Julianastraat, wordt gesloopt en zal plaats maken voor dit unieke bouwwerk. Het zal ogen als één statig herenhuis, maar zal twee verrassende half vrijstaande villa’s bevatten. “Villa Juliana” biedt ruimte aan twee zeer royale, geheel naar eigen smaak in te richten villa’s.

De twee nieuwe villa’s zijn met hun afmeting van meer dan 210 m² bruto vloeroppervlak per villa riant te noemen. De inhoud van de villa’s is te vergelijken met dat van riante vrijstaande villa’s en bedraagt meer dan 675 m³ per villa. Bij de villa is een mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande garage.

BIJZONDER

Het project heeft een grote bijzonderheid. Let met name op de authentieke details die in het ontwerp zijn verwerkt, in het bijzonder het gootdetail, rollagen en ornamenten. Om de toekomstige bewoners zoveel mogelijk keuzevrijheid te geven, is er voor gekozen om de villa’s casco aan te bieden en de indeling over te laten aan de toekomstige bewoners. Zo kan men de woning geheel naar eigen smaak indelen. Kortom, een grote vrije indeelbaarheid van de woning is gegarandeerd.

BERGHEM

De naam "Berghem" is afgeleid van de woorden "Berga"en "Haim". Deze woorden hebben de betekenis "Berg" en "Woonplaats". Berghem is een dorp in het noordoostelijk deel van Noord-Brabant met bijna 6500 inwoners. Berghem maakt als dorpskern deel uit van de gemeente Oss. Het dorp ligt ten oosten van Oss en is gelegen in een mooie natuurlijke omgeving. Aan de zuidkant van het dorp liggen hoog gelegen zandgronden zoals bos- en heidegebieden en aan de noordkant treft men laag gelegen polderlandschap met rivierklei van de maasvallei. Er zijn genoeg mogelijkheden voor recreatie. Berghem heeft een heel sterk dorpskarakter en wil ook zo zelfstandig mogelijk blijven opereren als dorp.

GOEDE BEREIKBAARHEID

Berghem is gelegen midden tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch (beiden ongeveer 25 km). Aan de zuidkant wordt het dorp begrensd door de rijksweg A59 Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch en de nieuwe A50 Nijmegen – Eindhoven. De bereikbaarheid is dus goed te noemen. Aan de noordkant van Berghem liggen de kernen Megen en Haren. Ongeveer 6 kilometer ten noorden van het dorp stroomt de rivier de Maas.

Aanvullende informatie

 • Naam: Villa Juliana
 • Adres: Villia Juliana - Berghem
 • Plaats: Berghem
 • Projectstatus: Verkocht
 • Uitvoering: 2015
 • Makelaar: -
 • Architect: N. Arts & LSL Architecten
Show Street View

Projectontwikkeling zorg

 • Orgelhuis, Orgellaan Uden

  Het Orgelhuis Uden. Peters projectontwikkeling heeft samen met Freya en Amvest het initiatief genomen om de voormalige marechaucheekazerne te Uden te herontwikkelen naar Zorgwoningen. Dagelijks leven gaat op deze locatie…

 • Villa Juliana, Berghem

  ONTWIKKELING VILLA JULIANA - BERGHEM De unieke combinatie van de charmes van vroeger en de eisen van de 21e eeuw, dat is wat deze villa’s uniek maakt. Het prachtige gebouw is…

 • Zorgcomplex Kom-Fort Didam

  Het Kom-Fort, Didam Huisvesting In Didam is samen met een ondernemerspaar en 10 cliënten een kleinschalig zorgcomplex ontwikkeld, welke voldoende ruimte biedt voor de cliënten en haar begeleiding. Het complex…

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering