https://ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-akkerwinde-schaijkgk-is-930.jpglink
Progress bar

Akkerwinde Schaijk

Ontwikkeling vrijstaande woningen.

In Schaijk, gemeente Landerd ontwikkelt Peters Projectontwikkeling 3 vrijstaande woningen. De Locatie ligt aan de Schutsboomstraat, op de hoek met de Morijnenhof en is gelegen in het uitbreidingsplan ‘Akkerwinde’.

Wonen in het groen

De locatie is een echte zichtlocatie op de rand van het uitbreidingsplan ‘akkerwinde’ Het totale plan omvat 3 woningbouwkavels. De kavels variëren qua oppervlakte tussen de 600m² en de 860m². De kopers hebben volop keuze mogelijkheden op deze locatie. Ze kunnen het complete huis laten bouwen, maar ook kiezen om slechts het kavel te kopen en het huis in eigen beheer te laten bouwen. Voor alle kavels is een onherroepelijke bouwvergunning van toepassing waardoor er direct met de bouw kon worden begonnen. De kavels zijn verkocht met de verleende bouwvergunning, dit wil zeggen dat alle tekeningen en berekeningen al zijn gemaakt en betaald, evenals de verschuldigde legeskosten aan de gemeente Landerd.      

Goede bereikbaarheid

Schaijk is gelegen midden tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Aan de oostkant wordt het dorp begrensd door de Rijksweg N277 en aan de zuidkant door de Rijksweg N324, welke aansluit op het knooppunt A50/A59. De bereikbaarheid is dus goed te noemen. Ongeveer 6 kilometer ten noorden van het dorp stroomt de rivier de Maas. Schaijk Schaijk, van oudsher een zelfstandige gemeente, ontstaan tijdens een explosieve bevolkingsgroei in de 12e en 13e eeuw. De drang naar economische zelfstandigheid leidde ertoe dat Schaijk in 1332 verbruik verkreeg van ”gemene heidegronden” en opbloeiden als zelfstandig dorp. Landbouw en veeteelt waren de voornaamste bestaansmiddelen.

Sinds 1994 is de gemeente Schaijk door de gemeentelijke herindeling in Brabant samengevoegd met Zeeland tot de Gemeente Landerd. De regio wordt gekenmerkt door de landelijke openheid, de kronkelende dijken, de uiterwaarden en de typische dorpjes met oude karakteristieke panden en boerderijen. Daarnaast biedt het grootste natuurgebied van Brabant “de Maashorst” de ruimte om te wandelen en te fietsen. U kunt hier optimaal genieten van de natuur.

Schaijk, met ruim 7000 inwoners, heeft in haar dorp veel voorzieningen. Er is een ruim winkelaanbod met o.a. kruideniers, supermarkten, drogisterijen, huishoudwinkels, modezaken, postkantoor, reisbureau. Daarnaast is er een wekelijkse markt in het centrum en zijn er uitgaansgelegenheden zoals cafés en restaurants. Ook onderwijs, sport en recreatievoorzieningen zijn in Schaijk volop aanwezig. Schaijk is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen en is makkelijk te bereiken via de A59 en openbaar vervoer vanaf NS-station Oss.

Aanvullende informatie

  • Naam: Akkerwinde
  • Adres: Schutsboomstraat
  • Plaats: Schaijk
  • Projectstatus: Verkocht
Show Street View

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering