https://ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-bergse-heihoekgk-is-936.jpglink
Progress bar

Bergse Heihoek Berghem

Ontwikkeling vrijstaande starterswoningen...

BergseHeihoek heeft een oppervlak van ongeveer 3,5 hectare en omvat 98 woningen. De kern van de nieuwe wijk wordt gevormd door 66 unieke vrijstaande starterswoningen gelegen aan rustige woonstraten - genaamd Schriekse Heihoek - en openbaar groen. De vrije kavels zijn gelegen aan de westzijde van het plan, de meerkeuzewoningen en patiowoningen zijn gesitueerd aan de oostzijde.

Ligging

BergseHeihoek in Berghem (gemeente Oss) is een ruim opgezette wijk met overwegend vrijstaande woningen. De wijk ligt op steenworp afstand van natuurgebied Herperduin en grenst aan de uitvalswegen A50 en A59. Daardoor biedt de wijk de unieke combinatie van wonen in het groen en een ideale bereikbaarheid. Ook binnen de wijk is veel ruimte gereserveerd groene bermen met bomen, die afgewisseld worden met parkeerplaatsen. BergseHeihoek grenst aan de jonge wijk de Piekenhoef met voorzieningen als de Horizonschool Zuiderlicht en een sportzaal. Het centrum van Berghem wordt in de toekomst compleet vernieuwd.

Vindingrijk wonen

Wonen in BergseHeihoek in Berghem (gemeente Oss) is vindingrijk wonen. Want naast de betaalbaarheid van de 66 vrijstaande starterswoningen biedt de wijk 16 meerkeuzewoningen, 2 patiowoningen en 14 vrije kavels die u in meer of mindere mate zelf kunt ontwerpen. Zo bouwt u uw eigen droomhuis!

Vrijstaand starten in BergseHeihoek

Als starter op de woningmarkt een nieuwe, vrijstaande woning kopen? Dat klinkt onmogelijk. Maar niet in BergseHeihoek! De 66 vrijstaande starterswoningen hebben een eigentijdse vormgeving en zijn onder architectuur ontworpen. Gelegen op een kavel van 156 m2 of 203 m2 onderscheiden we twee varianten. Een dwarsvariant, met de smalle kant aan de voorzijde en een langsvariant, met de lange gevel aan de voorzijde. Door deze indeling ontstaat er een divers en speels straatbeeld. Door de slimme bouwwijze van de vrijstaande starterswoningen wordt het mogelijk om een betaalbare en goede kwaliteit woning, in een zeer korte tijd op grote schaal te realiseren.

16 Meerkeuzewoningen

Wonen in BergseHeihoek is vindingrijk wonen. Want de 16 meerkeuzewoningen bieden u de unieke kans om de woning compleet naar eigen wens, smaak en behoefte samen te stellen. Carport of garage, wel of geen bijkeuken, gevel- en kozijnkleuren, wel of geen dakopbouw, slapen op de begane grond; dat beslist u gewoon helemaal zelf! Kenmerkend aan de meerkeuzewoning is het grote aantal keuzemogelijkheden waarmee u uw woning naar eigen wens kunt indelen. De woningen liggen op kavels vanaf 258 m². Op de oprit is ruimte voor één parkeerplaats. Daarnaast zijn er voldoende parkeervoorzieningen aan de openbare weg. De 16 meerkeuzewoningen hebben een eigentijdse vormgeving en zijn onder architectuur ontworpen.

Keuzemogelijkheden 16 meerkeuzewoningen

Op de begane grond bepaalt u zelf of de woonkamer aan de straatzijde of aan de tuinzijde van de woning is gesitueerd. Vervolgens kunt u een keuze maken uit een carport, een garage of een slaapkamer met badkamer en berging op de begane grond. Ook een aanbouw en/of een bijkeuken behoren tot de mogelijkheden op de begane grond. De meerkeuzewoningen hebben een minimale inhoud van ongeveer 400 m³. Wilt u meer ruimte? Dan behoort een dakopbouw, waarmee een tweede verdieping ontstaat, tot de mogelijkheden. Ook het aanzicht en de uitstraling van de meerkeuzewoning deelt u in naar eigen wens. U kunt kiezen uit verschillende kozijnindelingen en de kozijnkleuren oker, oranje-rood of beige. De keuze uit de gevelstenen geel, rood of beige tot slot geven uw woning een geheel eigen aanzicht.

Patiowoningen

In het plan zijn ook twee patiowoningen opgenomen die grenzen aan de 16 meerkeuzewoningen. Bij deze patiowoningen kiest u uit drie kleuren gevelstenen, drie kozijnkleuren en verschillende kozijnvormen. Een patiowoning heeft als voordeel dat alle voorzieningen aanwezig zijn op de begane grond. De twee patiowoningen in BergseHeihoek verschillen in grootte en in indeling. De tussenwoning ligt op een kavel van ongeveer 176 m² en de hoekwoning op een kavel van ongeveer 231 m². Beide woningen hebben een inhoud van ongeveer 450m³. Op de oprit is ruimte voor één parkeerplaats. Daarnaast zijn er voldoende parkeervoorzieningen aan de openbare weg. De patiowoningen hebben een eigentijdse vormgeving en zijn onder architectuur ontworpen.

De woningen zijn compleet voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, hal, toilet, bergruimte, badkamer, slaapkamer en natuurlijk een ruime patio op de begane grond. Daarnaast beschikt de hoekwoning ook over een zijtuin. Op de eerste verdieping, die te bereiken is via een vaste trap, bevindt zich de CV-ruimte. Verder is deze verdieping vrij indeelbaar. Wilt u echter meer met de eerste verdieping? Dan kunt u voor beide patiowoningen ook kiezen voor een indeling met een overloop, een extra badkamer, een extra slaapkamer en een hobbyruimte.

Vrije kavels

Zelfs zó vindingrijk, dat u alles zelf bepaalt! De 14 vrije kavels in BergseHeihoek zijn 300 tot 400 m² groot en zijn daardoor gunstig geprijsd. Hierdoor wordt zelf bouwen nu betaalbaar. De kavels in BergseHeihoek zijn tussen de 312 m² en 427 m² groot.

Aanvullende informatie

  • Naam: Berge Heihoek
  • Adres: Schriekse Heihoek
  • Plaats: Berghem
  • Projectstatus: Te koop
  • Uitvoering: 2010
  • Architect: Elemans, Postma & v.d. Hork Architecten Oss
Show Street View

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering