Attentie
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/363
Waarschuwing
  • The form #6 does not exist or it is not published.

https://ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-raadhuisplein-boxmeegk-is-967.jpglink
Progress bar

Raadhuisplein Boxmeer

8 gezinswoningen voor alle doelgroepen, van starter tot senior.

Boxmeer is een dorp als het gaat om het aantal inwoners. Maar door het treinstation, het ziekenhuis, de middelbare scholen, verscheidene internationale bedrijven en het brede scala aan voorzieningen en instellingen is Boxmeer met reden een stadje te noemen.

Wonen in Boxmeer

Ondanks dat grotere steden als Nijmegen, Eindhoven en Venlo binnen een straal van vijftig kilometer liggen, heeft Boxmeer een zeer volwassen winkelcentrum. Relatief veel familiebedrijven zijn gehuisvest in de ge

zellige winkelstraten met veel historische gevels. Zij hebben zich staande kunnen houden tussen de grote winkelketens. Het beleid van zowel ondernemers als het gemeentebestuur is er op gericht dat het voor de winkelende bezoeker aangenaam vertoeven is. En daar zie je dan weer dat contrast. Want maar net buiten het centrum van Boxmeer treft de bezoeker een oase van rust. Gemoedelijke dorpen worden omzoomd door bossen en velden en al dwalend wordt men zomaar verrast door een bosvennetje, een zandverstuiving of een kabbelend beekje

Voordelen nieuwbouw


Eigen smaak

Bij aankoop van een nieuwbouwwoning kunt u zelfbepalen hoe u de afwerking wilt hebben. Daarnaast zijn er tal van opties die u kunt toepassen op uw woning. Hierdoor wordt de woning dus helemaal naar uw smaak gerealiseerd.

Financieel voordeel

Bij een nieuwbouwwoning hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. Daarnaast voldoet een nieuwbouwwoning aan alle huidige eisen waardoor uw woning goed geïsoleerd is. Hierdoor zult uminder maandelijkse energiekosten hebben.

Onderhoudsvriendelijk

Bij een nieuwbouwwoning is natuurlijk alles nieuw, waardoor u de eerste jaren geen onderhoud hoeft te plegen. Door de verbetering van duurzaamheid van producten zal het toekomstige onderhoud ook minder zijn als bij een bestaande woning.

Garanties

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning krijgt u ook de nodige garanties. Alle woningen worden met Woningborg garantie gebouwd. Hierdoor is de kwaliteit van uw nieuwbouwwoning gegarandeerd.

Wonen wordt elke dag genieten

Daarbij hoort ook een keuken die u laat genieten. In de woning zit standaard een keuken van Altis Keukens. Altis Keukens staat garant voor kwaliteit en service. Door het gebruik van alleen A-merken voldoet uw toekomstige keuken aan alle kwaliteits- en gebruikseisen. Door vakkundige adviseurs wordt de passende keuken voor uw woning ontworpen.

Aanvullende informatie

  • Naam: Raadhuisplein Centrum Boxmeer
  • Adres: Raadhuisplein
  • Plaats: Boxmeer
  • Projectstatus: Verkocht
  • Uitvoering: 2014
  • Makelaar: Makelaardij Nooijen | Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen
  • Architect: Elemans van den Hork Architecten
Show Street View

Afbeelding galerij

{gallery}363{/gallery}
Meer in deze categorie: « Marter - Wilbertoord

Aanbod - Raadhuisplein Boxmeer

View all

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering