Skip to main content

Graag houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Eerste steenlegging Weert Huize Molenveld

WEERT - Aan de Coenraad Abelstraat in Weert heeft PPO in 2019 een locatie aangekocht waar een klooster stond. Dit klooster maakte onderdeel uit van het gebouwencomplex met kapel van de broeders en paters van de Congregatie van de Heilige Geest. In 2020 sloten Proteion (zorgaanbieder) en later ook zorgexploitanten  Frenk Niesten en Ilse Greefkens van Huize Molenveld aan.

 “De missie van Huize Molenveld is het bieden van een beschermde woonomgeving aan ouderen die een veilig en goed thuis nodig hebben, waar vraag- en persoonsgerichte zorg wordt geleverd en bijgedragen aan een positieve gezondheidsbeleving.”

Het oude kloosterpand is gesloopt en hiervoor in de plaats wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw van 42 zorg-studio’s en gemeenschappelijke ruimtes door Bouwbedrijf Peter Peters. Inmiddels is het hoogste punt bereikt en was afgelopen vrijdag de eerste steenlegging. Een bijzonder project met veel toewijding van alle betrokken partijen. Naar verwachting zullen de eerste bewoners begin 2023 verwelkomd worden.

    

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media