Met elkaar toegevoegde waarde leveren volgens afspraak

Partners in Projectontwikkeling.

PPO is een dynamische, daadkrachtige en onafhankelijke ontwikkelaar, die zich bezighoudt met de (her-)ontwikkeling van binnenstedelijke gebieden en uitbreidingslocaties. 

Dat doen we in heel Nederland, maar we hebben wel een duidelijke focus op Noord Brabant en midden en zuid Gelderland. PPO ontwikkelt voornamelijk grondgebonden woningen en appartementen al dan niet in combinatie met commerciële ruimten.

PPO is een ontwikkelaar die naast haar eigen projecten ook ontwikkelt voor derden, waaronder beleggers, vastgoedfondsen en zorgpartijen.

Zoekt u of uw bedrijf een partner op het gebied van een dergelijke vastgoedontwikkeling. Neem dan contact met ons op, want wij werken graag samen met opdrachtgevers en gebruikers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben veel kennis van bouw, vergunningstrajecten en financieringsvormen.

Partners

Partner in Projectontwikkeling

PPO is bij uitstek een geschikte partner bij de invulling van binnenstedelijke herontwikkelingen op het gebied van wonen en zorg.  Zoekt u of uw bedrijf een partner op het gebied van een dergelijke vastgoedontwikkeling. Neem dan contact met ons op, want wij werken graag samen met opdrachtgevers en gebruikers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben veel kennis van bouw, vergunningstrajecten, financieringsvormen en beleggingsconstructies.

Beleggers

Samen investeren

PPO is de projectontwikkelaar binnen de Stegron groep. 
Stegron Vastgoed is actief als belegger in commercieel vastgoed en huurwoningen. We investeren zelf of in samenwerking met andere beleggers/fondsen.

Woningbouwcorporaties

Partner van corporaties

PPO is al jaren een sterke partner van woningbouwcorporaties in herstructureringsopgaven. De rol die we vaak hebben is die van risicodragende marktpartij in een binnenstedelijke herontwikkeling. We ontwikkelen dan samen met een corporatie woningen of maatschappelijk vastgoed.

Grondeigenaren

Alleen op plekken waar we van toegevoegde waarde zijn

Bent u in het bezit van grond of onroerend goed en overweegt u om dit te verkopen? Dan komt PPO graag in contact met u. PPO is op zoek naar locaties die door ons (her-)ontwikkeld kunnen worden voor nieuwbouw van (zorg)woningen en/of commercieel vastgoed.

Gemeenten

Partner in Projectontwikkeling

Naast zelfstandige risicodragende ontwikkelingen heeft PPO meerdere samenwerkingsverbanden met gemeenten. PPO is vaak een geschikte partner omdat wij juist voor vele doelgroepen kunnen bouwen.

Bewoners

Partner in Projectontwikkeling

PPO heeft een gevarieerd aanbod van woningen en appartementen in met name Brabant. Door middel van een uitgebreide voorbereidingsfase waarin we veel contact hebben met toekomstige bewoners, worden onze bewoners daar waar mogelijk bij het ontwerp van de woningen betrokken. Alle woningen worden volgens de eisen en voorwaarden  gebouwd. 

Bent u op zoek naar een huurwoning?
Hoe u in contact komt voor het huren van een woning of appartement?

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media