Skip to main content

Partners in Projectontwikkeling.

PPO is een ontwikkelaar die naast haar eigen projecten ook ontwikkelt voor derden, waaronder beleggers, vastgoedfondsen en zorgpartijen en veelal samenwerkt met opdrachtgevers en gebruikers.

Partners

Partner in Projectontwikkeling

PPO is bij uitstek een geschikte partner voor eigenaren, overheden, gebruikers en beleggers bij de invulling van binnenstedelijke herontwikkelingen. PPO beschikt over veel ervaring op het gebied van wonen en zorg.  

Beleggers

Samen investeren

PPO is de projectontwikkelaar binnen de Stegron groep. 
Stegron Vastgoed is actief als belegger in commercieel vastgoed en huurwoningen. We investeren zelf of in samenwerking met andere beleggers/fondsen.

Woningbouwcorporaties

Partner van corporaties

PPO is al jaren een sterke partner van woningbouwcorporaties in herstructureringsopgaven. De rol die we vaak hebben is die van risicodragende marktpartij in een binnenstedelijke herontwikkeling. We ontwikkelen dan samen met een corporatie woningen of maatschappelijk vastgoed.

Grondeigenaren

Partner om aan locaties waarde toe te voegen

Bent u in het bezit van grond of onroerend goed en overweegt u om dit te verkopen? Dan komt PPO graag in contact met u. PPO is op zoek naar locaties die door ons (her-)ontwikkeld kunnen worden voor nieuwbouw van (zorg)woningen en/of commercieel vastgoed.

Gemeenten

Partner in Projectontwikkeling

Naast zelfstandige risicodragende ontwikkelingen heeft PPO meerdere samenwerkingsverbanden met gemeenten. PPO is vaak een geschikte partner omdat wij juist voor vele doelgroepen kunnen bouwen én bereid zijn om waar nodig op risico posities aan te kopen om grotere ontwikkelingen mogelijk te maken.

Bewoners

Partner in Projectontwikkeling

PPO heeft altijd een gevarieerd aanbod van woningen en appartementen in diverse gemeenten in met name Zuid- en Midden Nederland. Door middel van een uitgebreide voorbereidingsfase waarin we veel contact hebben met toekomstige bewoners, worden onze bewoners daar waar mogelijk bij het ontwerp van de woningen betrokken. Alle woningen worden uiteraard volgens de eisen en voorwaarden gebouwd.