Skip to main content

Partner in Projectontwikkeling.

PPO is een dynamische, daadkrachtige en onafhankelijke ontwikkelaar, die zich bezighoudt met de (her-)ontwikkeling van binnenstedelijke gebieden en uitbreidingslocaties. 

Dat doen we vanoudsher in Noord Brabant en midden en zuid Gelderland en inmiddels in heel Nederland. PPO is vooral gespecialiseert in grondgebonden woningen en appartementen al dan niet in combinatie met commerciële ruimten.

PPO is een ontwikkelaar die naast haar eigen projecten ook ontwikkelt voor derden, waaronder beleggers, vastgoedfondsen en zorgpartijen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben veel kennis van bouw, vergunningstrajecten, financieringsvormen en beleggingsconstructies.

PPO is de onafhankelijke projectontwikkelaar binnen de Stegron groep. Stegron Vastgoed is actief als belegger in commercieel vastgoed en huurwoningen. Zusterbedrijf Barli is actief op het gebied van duurzame bouwsystemen. PPO komt voort uit de Peters Groep met wie zij veelvuldig als partner samenwerkt.

Team

Persoonlijk, betrokken & effectief

PPO bestaat uit een kundig, enthousiast en op elkaar ingespeeld team, waardoor de lijnen binnen PPO kort zijn. PPO is een betrokken partij met altijd tijd voor persoonlijk contact. PPO kiest bewust voor slagvaardigheid in haar aanpak zodat PPO snel en adequaat haar keuzes maken. 

Het PPO-team is zeer ervaren en qua achtergronden zeer gemêleerd. Dit maakt PPO onconventioneel, creatief en uniek in haar markt. 

Visie & Werkwijze

Vastgoed staat in dienst van de eindgebruiker. PPO werkt daarom samen met partners en opdrachtgever om een zo optimaal product te ontwikkelen. PPO ontwikkelt daarin met overheden, collega ontwikkelaars, adviseurs, architecten en belanghebbenden.  

Projectpartners

Partners in ProjectOntwikkeling

‘Partners in ProjectOntwikkeling’ is de slogan van PPO.  Wij werken samen met gespecialiseerde partners om tot een zo optimaal product te komen, in dienst van de eindgebruiker.

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media