Met elkaar toegevoegde waarde leveren volgens afspraak

Partner in Projectontwikkeling.

PPO is een dynamische, daadkrachtige en onafhankelijke ontwikkelaar, die zich bezighoudt met de (her-)ontwikkeling van binnenstedelijke gebieden en uitbreidingslocaties. 

Dat doen we in heel Nederland, maar we hebben wel een duidelijke focus op Noord Brabant en midden en zuid Gelderland. PPO ontwikkelt voornamelijk grondgebonden woningen en appartementen al dan niet in combinatie met commerciële ruimten.

PPO is een ontwikkelaar die naast haar eigen projecten ook ontwikkelt voor derden, waaronder beleggers, vastgoedfondsen en zorgpartijen.

 

Team

Persoonlijk, betrokken & effectief

PPO bestaat uit een klein team, waardoor de lijnen binnen PPO kort zijn. PPO is een betrokken partij met altijd tijd voor persoonlijk contact. Doordat het team relatief klein is kan PPO snel en adequaat haar keuzes maken.

Visie & Werkwijze

Alleen op plekken waar we van toegevoegde waarde zijn

Vastgoed staat in dienst van de eindgebruiker. PPO werkt daarom samen met partners en opdrachtgever om een zo optimaal product te ontwikkelen. PPO ontwikkelt daarin met overheden, collega ontwikkelaars, adviseurs, architecten en belanghebbenden.  

Projectpartners

Partners in ProjectOntwikkeling

‘Partners in ProjectOntwikkeling’ is de slogan van PPO.  Wij werken samen met gespecialiseerde partners om tot een zo optimaal product te komen, in dienst van de eindgebruiker.

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media